Ingredientai
Pievagrybiai
400
g
Baravykai džiovinti
sauja
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Graikiniai riešutai malti
2
šaukštai
Sviestas
1
šaukštas
Rozmarinai
1
šaukštelis
Petražolės
1
sauja
Ar įsivaizduojate Kūčių stalą be grybų?
Gaminimo eiga
Gerai nuplautus pievagrybius nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Džiovintus baravykus užpilkite verdančio vandens ir mirkykite, kol jie suminkštės. Tuomet nusausinkite.
Sukapokite svogūną bei česnakus ir juos pakepinkite svieste. Šiems apskrudus, sumeskite pievagrybius, baravykus ir patroškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis.
Toliau gardinkite pagal skonį druska, maltais juodaisiais pipirais, įmaišykite rozmarinus ir maltus riešutus. Tiekite gausiai apibarstę kapotomis petražolėmis.
Atsiliepimai