Ingredientai

Česnakai 1 skiltelė
Krapai 2 saujos
Druska 3 šaukšteliai
Cukrus 3 šaukšteliai
Actas 3 šaukšteliai
Pipirai 5 vnt.

Gaminimo eiga

Paruoškite marinatą. Į vandenį suberkite druską, cukrų, pipirus, krienų, vyšnių ir serbentų lapus, krapus ir viską užvirkite. Pavirkite dar 5 minutes ir palikite truputį pravėsti.

Cukinijas nuplaukite. Geriausia naudoti dar jaunutes cukinijas, kurių odelė plona. Supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į paruoštą stiklainį. Ten pat įdėkite česnako skiltelę ir čili pipiriuką.

Užpilkite nukoštu marinatu, pridenkite švariu dangtelių ir statykite į puodą su panašios kaip ir marinato temperatūros vandeniu. Pakaitinkite 10-15 min. ir sandariai uždarykite.

Kai atvės, išneškite į šaltą patalpą.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai