Ingredientai
Lašiša
200
g
Pievagrybiai
50
g
Baklažanai
30
g
Saldžiosios paprikos
80
g
Garstyčios
30
g
Kiaušinio trynys
1
vnt.
Citrininis padažas
70
g
Moliūgų sėklos
20
g
Laimo vaisiai
30
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Lašišą ištrinkite garstyčių, kiaušinio trynio ir prieskonių mišiniu, ant viršaus uždėkite pievagrybių griežinėlius, užpilkite likusį mišinį ir kepkite orkaitėje 10 min.
Supjaustytus baklažanus pakepinkite kartu su paprika. Iš miltų, grietinėlės, citrinų sulčių bei medaus pagaminkite citrininį padažą. Sudėkite moliūgų sėklas, dar pakaitinkite.
Patiekite ant pakepintų daržovių uždėję lašišos kepsnį ir užpylę padažu.
Atsiliepimai