Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai laiškiniai
50
g
Bulvės
200
g
Morkos
200
g
Cukinija maža
1
vnt.
Pomidorai
100
g
Česnakai
2
skiltelės
Kuskusas
4
šaukštai
Bazilikai
šakelė
Petražolės
šakelė
Alyvuogių aliejus
50
g
Sviestas
50
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sudėkite sparnelių petelių „Tulpes“ į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Kol vištiena virs, supjaustykite morkas griežinėliais, svogūnus bei cukiniją kubeliais.
Blanširuokite pomidorus ir juos supjaustykite kubeliais. Į keptuvę įdėkite truputį sviesto bei aliejaus ir apkepkite daržoves. Užvirus vandeniui, į puodą sudėkite prieskonius, sumažinkite ugnį ir virkite apie 1,5 val.
Tada įberkite kruopas bei pakeptas daržoves. Sriuba turi būti tiršta, skanaus!
Atsiliepimai