Brangūs smalsaus gomurio lietuvaičiai, šiandien tetulė Eglė siūlo vienu ypu pamaitinti šeimyną, gimines ir artimuosius. Italai žino kaip suderinti iš pirmo žvilgsnio labai skirtingus ingredientus - švelnaus skonio varškės ir tuno apkepas pažadins naujus skonio receptorius. Laukėte kažko naujo ir neragauto? Tetulė Eglė jau pačiame kepimo įkarštyje!

Gaminimo eiga

Gerai išmaišyti tuną, varškę ir parmezano sūrį.

Įmušti du kiaušinius, įberti druskos ir pipirų, išspausti česnaką.

Įdėti supjaustytus svogūnų laiškus ir susmulkintus kaparėlius, viską išmaišyti.

Ištiesti sluoksniuotą tešlą, sudėti paruoštą masę, užlenkti tešlos kampus, kepti 180° įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai