Gaminimo eiga

Duoną pjaustytą riekelėmis padžioviname orkaitėje, kol paruduos. Įtriname česnaku ir supjaustome kubeliais. Sudedame į indą, ant viršaus dedame smulkiai supjaustytą kietai virtą kiaušinį, po to taip pat supjaustytą avokadą, sekančiu sluoksniu nedideliais gabalėliais supjaustytą lašišą.

Pakartojame sluoksnius, vėl kiaušinis, avokadas, lašiša. Tuomet ant viršaus dedame griežinėliais pjaustytus marinuotus agurkus, uždedame majonezo, užtarkuojame sūrio "Džiugas" (geriausia 24 arba 36 mėn. nokinimo) ir papuošiame krapais arba petražolėmis. Paliekame sluoksniais, nemaišome. geriausia patiekti iš karto, nes palaikius ilgiau duona prisitraukia drėgmės ir lieka netrapi. Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai