Ingredientai
Vyšniniai pomidoriukai
6
vnt.
Svogūnai laškiniai
6
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Rozmarinai
1
šakelė
Džiugo sūris
25
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Sviestas
gabaliukas
Bistro „1 dublis“ šefas ir savininkas Deivydas Praspaliauskas parodys Jums, kaip greitai pasigaminti daržovių užkandį su „Džiugo“ sūriu.
Gaminimo eiga
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sumetame pomidorus ir įdedame rozmarino šakelę, kad įgautų kvapą. Dedame svogūnų laiškus, tačiau ne žalią dalį,o šį kartą dėsime baltą dalį. Sukapojame česnakus, suberiam į keptuvę. Įberiame pipirus, druską. Viską pamaišom. Sudedam į dubenėlį ir apibarstom sūriu.
Atsiliepimai