D. Praspaliausko improvizacija: „Daržovių užkandukas“

Foto: DELFI
Pagaminamas per: 4min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Ingredientai:

6 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
6 vnt. Svogūnai laškiniai
1 skiltelė Česnakai
1 šakelė Rozmarinai
25 g Džiugo sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
gabaliukas Sviestas

Bistro „1 dublis“ šefas ir savininkas Deivydas Praspaliauskas parodys Jums, kaip greitai pasigaminti daržovių užkandį su „Džiugo“ sūriu.

Gaminimas

Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sumetame pomidorus ir įdedame rozmarino šakelę, kad įgautų kvapą. Dedame svogūnų laiškus, tačiau ne žalią dalį,o šį kartą dėsime baltą dalį. Sukapojame česnakus, suberiam į keptuvę. Įberiame pipirus, druską. Viską pamaišom. Sudedam į dubenėlį ir apibarstom sūriu.