Ingredientai
Raudonieji lęšiai
150
g
Daržovių sultinys
300
ml
Svogūnai
1
vnt.
Morkos
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Jogurtas natūralus
100
ml
Aliejus
4
šaukštai
Bazilikai
3
šakelės
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Morką, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite, sudėkite į puodą, į įkaitintą aliejų, kepkite, kol paskrus.
Suberkite prie daržovių lęšius ir troškinkite, kol aliejus įsigers į lęšius.
Nedidelėmis porcijos supilkite sultinį, troškinkite 10 – 12 min.
Sutrinkite viską trintuvu, palikite pravėsti.
Įberkite druskos, pipirų. Supilkite jogurtą, smulkintus bazilikus, išmaišykite. Patiekite su duona.
Atsiliepimai