Gaminimo eiga

Raugintus kopūstus gerai nuplaukite ir nusausinkite. Tada sudėkite į puodą su įkaitintu aliejumi.

Svogūną ir morką nulupkite ir supjaustykite – svogūnus pusžiedžiais, o morkas šiaudeliais. Marinuotą agurką taip pat supjaustykite šiaudeliais.

Į puodą su kopūstais sudėkite marinuotą agurką, supilkite stiklinę daržovių sultinio, puodą uždenkite dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinkite apie 20 minučių.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepkite morkas ir svogūną - kol įgaus auksinį atspalvį. Marinuotus grybus nuplaukite, didesnius perpjaukite į kelias dalis, sudėkite į keptuvę, kur jau kepa daržovės. Vis pamaišant, kepkite apie 5 minutes.

Į puodą su kopūstais ir agurkais sudėkite kaparėlius, per pusę perpjautas alyvuoges, supilkite likusį daržovių sultinį, iš keptuvės sudėkite apkepintas daržoves ir grybus.

Į sriubą sudėkite pomidorų pastą ir cukrų, įmeskite lauro lapą ir kvapiuosius pipirus, leiskite sriubai užvirti ir nukelkite nuo ugnies. Citriną nulupkite (ne tik odelę, bet ir baltąjį sluoksnį), minkštimą supjaustykite kubeliais. Patiekiant sriubą, į kiekvieną dubenėlį įmeskite kelis gabalėlius citrinos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai