Gaminimo eiga

Miltus ir druską suberkite į dubenį. Įtarkuokite sviestą, sudėkite plaktą kiaušinį ir pusę sutarkuoto pamezano, išminkykite.

Suvoliokite tešlos rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite šaltai pusvalandžiui.

Įkaitinkite orkaitę iki 200 C. Ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais kepimo skardą.

Iš tešlos iškočiokite 5 mm storio lakštą. Įklokite į skardą, užleiskite kraštus ir sulyginkite. Subadykite šakute. Padėkite šaltai 15 minučių.

Riekelėmis supjaustytus baklažanus kepkite ant grotelių, kol suminkštės (10-15 minučių). Tada sudėkite ant tešlos.

Tarp baklažanų priberkite pomidorų ir alyvuogių.

Kiaušinius išplakite su grietine, sumaišykite su likusiu tarkuotu parmezanu, plėšytais bazilikais ir mėtomis. Pasūdykite, įberkite pipirų.

Šiuo mišiniu apipilkite baklažanus ir pomidorus. Kepkite 20-30 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai