Gaminimo eiga

Paprika, cukiniją, baklažaną supjaustome kubeliais ir pakepiname ant sviesto, nuimame nuo kaitlentės ir leidžiame pravėsti.

Sluoksniuotą bemielę tešlą iškočiojame, dedame kepintas daržoves ir formuojame maišelį. Pašauname į orkaitę 180 laipsnių 7 min.

Sepijas nuplauname po šaltu tekančiu vandeniu, jeigu reikia - nuvalome.

Ant sviesto pakepiname smulkintą česnaką ir svogūną, dedame sepijas, pakepame ir užpilame balto vyno. Patroškiname apie 8 minutes.

Sepijas išgriebiame iš vyno padažo ir dedame į lėkštę. Į likusį vyno padažą pilame grietinėlę ir viriname kol sutirštės.

Burokėlius pjaustome mažais kubeliais pakepame ant sviesto ir naudojame kaip dekorą kartu su čiobreliu ir citrina.

skonis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai