Ingredientai

Pienas 500 ml
Cukrus 1 šaukštelis
Druska žiupsnelis
Vištienos krūtinėlių filė 2 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi. Supilkite pieną, suberkite abiejų rūšių miltus ir gerai išplakite. Pabaigoje supilkite ištirpintą sviestą, tešlą išmaišykite ir padėkite valandėlei, kad išbrinktų.

Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus ir ir iškepkite plonus lietinius.

Įdarui išvirkite ir smulkiai supjaustykite 2 vištienos krūtinėles.

Pievagrybius ir svogūnus supjaustykite ir pakepinkite svieste, pabaigoje suberkite vištienos gabaliukus, dar truputį pakepinkite, nepamiršdami pamaišyti.

Kamembero sūrį supjaustykite gabaliukais, sumaišykite su truputį atvėsinta vištiena ir grybais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Ant vidurio lietinio dėkite po didelį šaukštą įdaro, suimkite viršuje tarsi maišelį ir gražiais suriškite svogūno laisšku.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai