Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Raudonėliai 1 žiupsnelis
Aliejus 4 šaukštai
Druska pagal skonį

Gaminimo eiga

Baklažanus supjaustykite šiaudeliais arba griežinėliais. Apibarstykite druska ir 30 min. palikite.

Paskui nuplaukite, nusausinkite.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų, pakepkite baklažanus, iš kiekvienos pusės po 3 min.

Česnakus, raudonėlį ir aitriąją papriką (išpjovę sėklas) susmulkinkite ir sumaišykite su baklažanais. Apšlakstykite actu, įberkite druskos.

Sudėkite daržoves į stiklainius, suspauskite, iš viršaus užpilkite alyvuogių aliejumi ir užsukite dangtelius. Po mėnesio baklažanai bus tinkami valgyti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai