Ingredientai

Aliejus 300 ml
Česnakai 2 skiltelės
Aitrieji pipirai 1 vnt.
Imbiero šaknis šaukštas
Sojos padažas 5 šaukštai
Cukrus 5 šaukštai
Citrinų sultys 3 šaukštai
Porcijos: 4
Greitai pagaminama traški jautiena su sojos padažu.

Gaminimo eiga

Gilioje keptuvėje („wok“) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų (jo nepagailėkite). Dėkite krakmole pavoliotus jautienos gabalėlius (ne visus iš karto, per kelis kartus) ir apkepkite, kol bus labai traškūs ir tamsiai rudi. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Nupilkite aliejų (jo turi likti tik truputis), sudėkite brokolius, česnaką, imbierą ir aitriųjų pipirų dribsnius. Po minutės supilkite su cukrumi sumaišytą sojos padažą ir citrinų sultis. Pakepkite dvi minutes. Sudėkite jautieną, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir dar minutę pakaitinkite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai