Ingredientai
Brokoliai
1
vnt.
Morkos
2
vnt.
Kininis kopūstas
100
g
Grybai
50
g
Kalakutienos filė
350
g
Čili pipirai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Imbieras
10
g
Svogūnų laiškai
žiupsnelis
Sojos padažas
2
šaukštai
Ryžių vynas
1
šaukštas
Vanduo
3
šaukštai
Kukurūzų krakmolas
1
šaukštelis
Sezamų aliejus
1
šaukštelis
Anakardžių riešutai
50
g
Svogūnų laiškai
2
vnt.
Porcijos: 4
Patiekite su ryžiais arba makaronais.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Gilioje keptuvėje (galite naudoti “wok”) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite kalakutienos juosteles ir pakepinkite 1 min. Tada suberkite česnaką, imbierą, svogūnų laiškus bei aitriuosius pipirus ir pakepinkite dar pusę minutės. Sudėkite kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytas daržoves ir pakepinkite 1 min.
Sumaišykite sojos padažą, ryžių vyną, 2 šaukštus vandens ir šiuo mišiniu apipilkite daržoves. Kukurūzų krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens ir įmaišykite į daržoves. Leiskite užvirti, tada sumažinkite ugnį, pakaitinkite 1min, įmaišykite sezamų sėklų aliejų.
Sudėkite į dubenėlius, pabarstykite anakardžių riešutais ir svogūnų laiškais.
Atsiliepimai