Ingredientai

Sūdytos žaliuokės 300 g
Virti grikiai 1 stiklinė
Porai 0.5 vnt.
Krapai žiupsnelis
Actas 1 šaukštas
Vanduo 1 šaukštas
Aliejus 3 šaukštai
Druska pagal skonį
Cukrus pagal skonį

Gaminimo eiga

Gaminimas:

Burokėlius išvirkite ir supjaustykite kubeliais. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Išmirkytus grybus užpilkite acto ir vandens mišiniu, gerai išmaišykite ir palaikykite apie 30 min. Į dubenį suberkite burokėlius, konservuotus žirnelius, grikius, griežinėliais supjaustytus porus ir pamarinuotus grybus.

Mišrainę paskaninkite cukrumi, druska, maltais juodaisiais pipirais. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Puoškite gražesnėmis grybų kepurėlėmis, porais ir krapų šakelėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai