Klasikinis amerikietiškas padažas salotoms ir hamburgeriams. Pagrindinės sudedamosios dalys: majonezas, pomidorų padažas ir smulkiai supjaustyta paprika. Prieskoniai – malti raudonieji pipirai ir čili padažas (pavyzdžiui, tabasko). Taip pat galima dėti svogūno, alyvų, kiaušinio, marinuotų daržovių.

Gaminimo eiga

Pavadinimas kilo nuo vietovės vardo, kur padažas buvo pirmąsyk patiektas viename viešbutyje. Tačiau išpopuliarėjo šis padažas patekęs į Čikagos viešbučio „Valdorf-Astorija“ meniu.

Gaminimas:

Atskirame inde sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą, suberti čili pipirų miltelius, sudėti smulkiai pjaustytas daržoves, alyvuoges. Patiekti su daržovėmis, mėsa.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai