Ingredientai

Bulvėse gausu vertingų maistinių medžiagų – kalio, magnio, fosforo, vitamino B6, vitamino C, angliavandenių, ypač krakmolo, ląstelienos. Be to, jos ne tik sveikos, bet ir pigios, skanios ir sočios.

Gaminimo eiga

Ruošiant bulves svarbiausia prisiminti, kad sveikiausia valgyti virtas su lupenomis ar keptas orkaitėje bulves. Be to, mitybos specialistai rekomenduoja bulvių patiekalais mėgautis ne dažniau kaip 3 kartus per savaitę.

Norintys sulieknėti turėtų vengti aliejuje virtų ar keptų bulvinių patiekalų. Taip pat bulves verta maišyti su cukinijomis ar liesa varške - skonis bus puikus, o kalorijų mažiau.

Atrinkome gardžiausius bulvinių patiekalų receptus, kuriuos paruošti visai paprasta, o skonis niekada neapvylė:

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai