Ingredientai
Gaminimo eiga
Ko jums reikės:
Acto
Valgomosios sodos
Vandens
Dvipusės kempinės
1 žingsnis:
Pripilkite vandens ant pridegusios vietos tiek, kad ją vos apsemtų ir liktų vietos kitiems priedams. Įpilkite puodelį acto. Acto kiekį galite koreguoti priklausomai į kokį indą pilate (keptuvę ar puodą) ir kaip smarkiai puodas yra pridegęs. Jei pridegusi vieta nėra didelė ar norite išvalyti keptuvę – įpilkite mažiau, jei pridegę visas puodas – įpilkite daugiau.
2 žingsnis:
Pastatykite puodą ar keptuvę ant viryklės ir užvirinkite skystį. Netrukus turėtumėte pastebėti pirmuosius rezultatus.
3 žingsnis:
Nuimkite puodą ar keptuvę nuo viryklės. Į skystį įpilkite 2-3 šaukštus valgomosios sodos. Leiskite jai ištirpti ir palikite kelioms minutėms, kad atliktų savo darbą.
4 žingsnis:
Išpilkite skystį iš puodo ar keptuvės ir su šiurkščiąja kempinės dalimi iššveiskite indą. Gali prireikti pašveisti 30-45 sekundžių, tačiau degėsiai turėtų ganėtinai greitai ir lengvai nusivalyti. Jei liks sunkiai įveikiamų dėmių – pabarstykite ant jų sodos ir dar šiek tiek pašveiskite. Išplovus indą jus turėtų atrodyti kaip naujas.
Atsiliepimai