Pirmuosius rungtynių taškus pelnė „Juventus“ komandos puolėjas Valdas Dabkus, tačiau į tai dvitaškiu iškart atsakė Raynas Olanderis. Po Roko Giedraičio dviejų taškų su pražanga kėlinio viduryje „Šiauliai“ išsiveržė į priekį (7:4). Edgaras Stanionis pelnė keturis taškus iš eilės ir sumažino „Juventus“ deficitą iki penkių taškų (18:13). Kėlinio pabaigoje R. Alijevas pataikė tris baudas, o N. Barinovas į tai atsakė taikliu dvitaškiu ir po pirmojo kėlinio „Šiauliai“ pirmavo 21:15.

Antrąjį kėlinį dviem dvitaškiais pradėjo E. Stanionis ir V. Čepukaitis. Į tai septyniais taškais iš eilės netruko atsakyti V. Šulskis, dvitaškį pridėjo ir G. Leonavičius (30:19). Šiauliečiai ir toliau diktavo žaidimo sąlygas ir sužaidus penkias minutes antrajame kėlinyje pirmavo dešimties taškų skirtumu (35:25). Paskutinę kėlinio minutę dvitaškiais apsikeitė S. Buterlevičius ir R. Giedraitis ir „Šiauliai“ po dviejų kėlinių pirmavo 47:37.

Trečio kėlinio pradžioje R. Broadusas pelnė penkis taškus iš eilės. Į tai keturiais taškais atsakė J. Lee (51:42). R.Broadusas pataikė du tritaškius, o R. Olanderis ir N. Barinovas apsikeitė dvitaškiais ir likus žaisti mažiau nei dvi minutes svečiai sušvelnino rezultatą (58:54).

„Šiauliai“ ketvirto kėlinio viduryje surengė spurtą 8:0 ir nutolo – 84:66. Likus žaisti dvi minutes tritaškį pataikė R. Broadusas, dvitaškiu atsakė G. Leonavičius, tačiau kėlinio pabaigoje uteniškiai surengė spurtą 10:0 ir taip sušvelnino rezultatą (86:79), tačiau po baudos metimą pataikė G. Leonavičius ir R. Alijevas. V. Šulskis dviem taikliais baudos metimais įtvirtino „Šiaulių“ pergalę rezultatu 90:81.