Rungtynės prasidėjo taikliais „Prienų“ ekipos žaidėjo Arno Labucko baudų metimais, netrukus dvitaškiu atsakė Raimundas Danys. Tačiau neilgai trukus prieniškiai surengė spurtą 9:2 ir įpusėjus pirmam kėliniui kiek atitrūko (13:6). Pasinaudoję „Mažeikių“ ekipos netaikliais metimais, aikštelės šeimininkai smeigė dar vieną tolimą metimą ir pirmą kartą šiose rungtynėse įgijo dviženklį pranašumą (16:6). Mažeikiškiai ir toliau strigo „Prienų“ gynyboje, o tuo metu A. Labuckas pataikė jau trečią savo tritaškį bei padidino varžovų deficitą iki 13 taškų (21:8).

Antrą kėlinį „Prienai“ pradėjo spurtu 8:2 ir dar labiau pabėgo į priekį, priversdami „Mažeikių“ vyriausiąjį trenerį prašyti minutes pertraukėlės (31:12). Po pasitarimo abi ekipos porą kartų apsikeitė rezultatyviomis atakomis, o įpusėjus antram ketvirčiui, aikštelės šeimininkai galėjo džiaugtis užtikrinta persvara (37:16).

Trečiasis kėlinys sėkmingiau prasidėjo mažeikiškiams, kurie 3 minučių atkarpą laimėjo 8:3 ir privertė „Prienų“ ekipos vyriausiąjį trenerį paprašyti minutės pertraukėlės. Pasitarimas vaisių nedavė, o Raimundo Danio vedami „Mažeikiai“ savo spurtą pratęsė iki 15:3 ir prabėgus pusei laiko šiame ketvirtyje vėl atkūrė intrigą (44:53). Visgi, prieniškiai nepasimetė ir į tai atsakė savo spurtu 10:0, kuris leido vėl stabilizuoti situaciją. Po 30 žaidimo minučių „Prienai“ buvo priekyje – 67:49.

Ketvirtasis kėlinys prasidėjo „Mažeikių“ komandos taškais, prieniškiai netrukus atsilygino tuo pačiu. Sužaidus kiek daugiau nei 2 minutes paskutiniame ketvirtyje, svečių deficitas vėl pasiekė 20 taškų ribą (51:71). Vėliau komandos kurį laiką keitėsi rezultatyviomis atakomis, o įpusėjus kėliniui aikštelės šeimininkai toliau užtikrintai kontroliavo situaciją (78:57). Per likusį laiką nieko netikėto neįvyko ir „Prienai“ iškovojo pergalę – 84:67