Po truputį aiškėja kontūrai, kas įsikurs vietoje du aukštus užėmusios ir gegužės 7 d. užsidariusios „Marks and Spencer“ parduotuvės.

Nors jau žinoma, kad vietoje buvusios parduotuvės maisto prekių skyriaus patalpų įsikurs „Huracán Coffee“ kavinė, kas atsidarys vietoje drabužių skyriaus, – laikoma paslaptyje.

„Neturime įgaliojimo iš savininko atskleisti bet kokią informaciją. Ruošiamės leisti pranešimą spaudai, tai tik kai būsime pasiruošę – išplatinsime“, – DELFI komentavo šio pastato, esančio Gedimino pr. 20, valdytojo „BPT Real Estate“ Prekybos portfelio Baltijos šalims vadovė Gintarė Žemaitė.

Ji teigė, kad informacija apie tai turėtų būti paskelbta savaitės bėgyje. Moteris tik atskleidė, kad tai tikrai nebus drabužių parduotuvė.

„Mes kalbame apie trijų aukštų pastatą, kuriame „Marks and Spencer“ užėmė du aukštus. Trečiame aukšte yra biurų erdvės, prieš pusantrų metų atsidarė „WorkLand“ biurų kompleksas. Tuose pirmuose dvejuose aukštuose dabar vyksta rekonstrukcija, beveik baigtas nuomos procesas“, – pateikė daugiau informacijos.

Kam priklauso patalpos, moters teigimu, savininkas nenori atskleisti. „Kai parengsime spaudos pranešimą, atskleisime informacijos tiek, kiek savininkas pageidauja“, – sakė ji.

Jau tapo galvos skausmu

Tuo tarpu „Huracán Coffee“ įkūrėjas ir vadovas Vytautas Kratulis, išsinuomojęs patalpas, neslėpė, kad seniai ieškojo panašios vietos, kuri galėtų atitikti didžiosios miesto kavinės koncepciją.

„Labai seniai norėjome atsidaryti tokią kavinę, ir kai tik buvo aišku, kad išeina „Marks and Spencer“, mes faktiškai jau tą pačią savaitę stovėjome prie durų“, – teigė jis.

Visgi brangių patalpų nuoma prestižinėje vietoje jau spėjo tapti galvos skausmu: „Nežinome, kaip seksis, yra labai daug klaustukų. Norime, kad ji būtų kažkokia -iausia: įdomiausia, didžiausia ir pan., bet sunku pasakyti, kaip čia bus, labai daug nežinomųjų.

„Praktiškai dabar atidarome kitą kavinę Užupyje, kuri bus technologiniu žingsniu priekyje esanti įstaiga, kur kava bus dar skanesnė, negu visose mūsų vietose. Norime tas technologijas taikyti ir šioje būsimoje kavinėje, bet kadangi technologijų tiekėjai perkėlė gamybą, ir jeigu laiku neužsisakysime – jie nesugebės mums tinkamu laiku tų naujausių technologijų pateikti.

Ir visokių kitokių klaustukų yra. Dėl pačių patalpų – neaišku, ar ten bus galima įrengti tas technologijas, ar bus įmanoma taip, kaip mes norime. Ten yra gyventojai, visokie gyventojų sandėliukai ir panašūs dalykai.

Ten yra 50 butų viršuje, tai nuo tų žmonių daug kas priklauso. Absoliutus galvos skausmas“, – sako jis.
Vytautas Kratulis

Visgi jis nesigaili išsinuomojęs patalpas: „Aš nieko gyvenime nesigailiu. Jeigu bus – tai bus labai gerai, jeigu nebus labai gerai – reiškia nepavyko, likimas ne toks.“

V. Kratulis planuoja, kad kavinė galėtų atsidaryti rugsėjo 15 dieną.

„Taip, nuoma brangi, o investicijos didelės, kiek neįdėsi – vis tiek bus mažai. Ir vieta pretenzinga, ir patalpos pretenzingos – investicijų lygis dar labai neaiškus“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)