Naujoji „Visa Platinum“ kortelė užtikrina 500 tūkst. eurų galinčią siekti medicininių išlaidų kompensaciją. Kortelės turėtojai taip pat gauna visapusį užsienyje naudojamos išsinuomotos transporto priemonės draudimą ir galimybę patekti į VIP laukimo sales daugelyje pasaulio oro uostų.

„Per metus klientams išdavėme apie 40 tūkst. kredito kortelių ir šis skaičius kasmet stabiliai didėja. Pastebime, kad klientai vis dažniau renkasi aukštesnio lygio kredito korteles, siūlančias papildomų naudų, ypač ¬keliaujant užsienyje.

Tai tapo paskata pristatyti „Visa Platinum“ – etaloninę kortelę, siūlančią plačiausią patogumo ir saugumo paketą mūsų klientams. Tikimės, kad ji taps būtinu kelionės atributu tiems, kurie dažnai vyksta į užsienį verslo ar laisvalaikio tikslais“, – sako „Swedbank“ Privačių klientų tarnybos vadovė Jūratė Gumuliauskienė.

Naujosios kortelės „Visa Platinum“ savininkui ir visiems jo šeimos nariams suteikiamas platus kelionės draudimas.

Medicininių išlaidų kompensacijos suma gali siekti iki 0,5 mln. eurų kiekvienam apdraustajam, klientas taip pat gauna asmeninių daiktų, kelionės sutrikimo, civilinės atsakomybės ir nelaimingų atsitikimų draudimo apsaugą. Be to, turint „Visa Platinum“ ir naudojantis išsinuomotu automobiliu svečioje šalyje jam bus taikoma draudimo apsauga.

Pasak J. Gumuliauskienės, dar vienas naujosios „Swedbank“ kredito kortelės pranašumas – programos „Priority Pass“ privilegijos, kurios leidžia patekti į VIP laukimo sales daugiau kaip 950-yje pasaulio oro uostų.

„Visa Platinum“ kredito limitas, atsižvelgiant į kliento mėnesio pajamas, gali siekti nuo 2 tūkst. iki 20 tūkst. eurų. Atsiskaitant kortele kredito lėšomis iki 50 dienų neskaičiuojamos palūkanos.

„Be naujosios „Visa Platinum“, privatiems klientams „Swedbank“ šiuo metu siūlo dar tris kredito korteles: Fiksuotų įmokų, Klasikinę ir Auksinę.

Pirmosios dvi orientuotos į kasdienius atsiskaitymus, tuo metu „Swedbank“ Auksinė kredito kortelė, kaip ir „Visa Platinum“, užtikrina kelionės užsienyje draudimą ir suteikia papildomų galimybių, tokių, kaip pirkinių draudimas ar asmeninis kelionės planavimas“, – pasakoja „Swedbank“ Privačių klientų tarnybos vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)