„Circle K“ marketingo ir komunikacijos vadovė Indrė Česūnienė DELFI sakė, kad po vieną prekės ženklą pakeitusią degalinę trečiadienį atsirado ir Kaune bei Klaipėdoje.

„Rengiamės didžiajam žinutės paleidimui, nes tinklas yra didelis ir per vieną naktį to nepadarysime“, – komentavo ji.

Maždaug prieš mėnesį pirmoji testinė „Circle K“ degalinė ryškiai raudonais atspalviais nusidažė Rokiškyje.

Visas „Statoil“ degalines pervadinti į „Circle K“ ketinama iki 2017 metų pabaigos.

Anksčiau skelbta, kad Norvegijos koncernas „Statoil“ turėtą mažmeninės prekybos degalais verslą, taip pat ir esantį Lietuvoje, prieš 5 metus pardavė Kanados grupei „Alimentation Couche-Tard Inc.“, kuriai priklausančios degalinės bei greito apsipirkimo parduotuvės visame pasaulyje pervadinamos į „Circle K“.

„Circle K“ daugybei vartotojų visame pasaulyje jau yra pažįstamas – tai didžiausias ir labiausiai pasaulyje paplitęs „Couche-Tard“ valdomas prekės ženklas, naudojamas 15 tūkst. mažmeninės prekybos taškų ir degalinių tinkle, o jame dirba daugiau nei 100 tūkst. darbuotojų, kasdien aptarnaujančių milijonus klientų“, – rašoma anksčiau įmonės platintame pranešime žiniasklaidai.

„Circle K Lietuva“ (buvusi „Statoil Fuel & Retail Lietuva“) yra viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje, valdanti 80 degalinių tinklą. Per 2017 metus ketinama šį skaičių papildyti 6 naujomis degalinėmis, iki iki 86 viso aptarnavimo ir automatinių degalinių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)