„Pastarosiomis dienomis „Barboros“ paslaugos paklausa pasiekė piką – prekių pristatymo „langai“ tai pačiai dienai užsipildo per kelias ryto valandas. Po to pirkėjai jau renkasi prekių pristatymą kitai dienai“, – pranešime sakė „Barboros“ direktorius Tomas Kibildis.

Šiuo metu per dieną „Barboros“ kurjeriai vidutiniškai įvykdo daugiau nei 1000 užsakymų ir vilniečiams į namus kasdien pristato apie 25 tonas maisto ir buities prekių.

„Šalčiai, slidūs keliai daro įtaką žmonių įpročiams – šeimos su vaikais ir žmonės, šalia kurių namų arti nėra parduotuvių, mieliau lieka namuose ir kasdienes prekes užsisako internetu. Ženkliai padaugėjo ir naujų pirkėjų, kurie „Barboros“ paslaugą renkasi pirmą kartą“, – pastebi T. Kibildis.

Per šalčius išaugo ne tik perkančiųjų internetu skaičius, bet ir padidėjo „Barboros“ pirkėjų vidutinis krepšelis, kuris pirmosiomis metų dienomis ūgtelėjo daugiau nei 5 proc. ir šiuo metu siekia 50 eurų.

„Pastebėjome, kad atėjus šalčiams žmonės perka kur kas daugiau citrusinių vaisių, taip pat imbiero, įvairių arbatų, medaus“, – sako T. Kibildis.

Pasak pranešimo, dar vieno užsakymo piko „Barbora“ laukia šį savaitgalį, kai sinoptikai prognozuoja stiprų snygį.

„Kai stipriai sninga, o gatvėse tampa slidu, užsakymų skaičius visada auga.

Juo labiau, kad šį kartą sniegas prognozuojamas savaitgalį, tad, manau, daugelis vilniečių rinksis žiemos pramogas su šeima, o maisto ir kasdienių produktų pristatymą patikės „Barboros“ kurjeriams“, – sako T. Kibildis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)