Kaip rašo dienraštis „Lietuvos žinios“, Palangos apgyvendinimo paslaugų sektoriaus atstovai įsitikinę, kad tokias tendencijas lėmė kalendorius – Naujųjų metų sutiktuvės šiemet sutaps su paprastu savaitgaliu, papildomos laisvos dienos nebus.

„Pernai žmonės jau lapkričio mėnesį rezervavo viešbučių kambarius, o tarpušvenčiu beveik nebuvo likę laisvų vietų. Naujuosius sutikome penktadienį, tad turėjome dar dvi poilsio dienas. Šiemet viešbučiuose tebėra daug laisvų vietų, nes vykti, tarkime, iš Vilniaus ir apsistoti mūsų kurorte vos vienai nakčiai, matyt, neapsimoka“, –„Lietuvos žinioms“ sakė Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos atstovas Darius Miklovas.

Visuomeninės Palangos apgyvendinimo paslaugų teikėjų organizacijos „Svetingas šeimininkas“ vadovė Irena Švanienė dienraščiui tvirtino, kad šiais metais situacija kaip niekada prasta. „Išankstinių rezervacijų yra, bet kur kas mažiau negu pernai. Iš dalies kaltas kalendorius“, – sakė I.Švanienė.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)