„Numatyta, kad „airBaltic“ pirmąjį „Bombardier CS300“ orlaivį gaus ketvirtame 2016 m. ketvirtyje. Tai Baltijos regionui sukurs naujas ir geresnes skrydžių jungtis, taip pat atvers ir naujas darbo galimybes. Naująją personalo atrankos kampaniją pradėsime suorganizuodami „atvirų durų“ dienas jauniesiems profesionalams, kurie nori prisijungti prie apdovanojimus laiminčios keleivių salono įgulos narių”, – sako „airBaltic“ žmogiškųjų išteklių vyresnioji viceprezidentė Daiga Ergle, rašome bendrovės pranešime spaudai

Nuo spalio 13 d. „airBaltic“ surengs seriją „atvirų durų“ renginių būsimiems keleivio salono įgulos darbuotojams. Jie vyks kiekvieną ketvirtadienį, nuo 13 val. Norintiems apsilankyti kandidatams nereikės prieš vizitą nereikės pildyti atrankos formos – jiems reikės su savimi turėti savo gyvenimo aprašymą, asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą ir atvykti į atranką. Daugiau informacijos kandidatai gali gauti apsilankę „airBaltic“ personalo atrankos puslapyje http://recruite.airbaltic.com/. Oro linijų bendrovėje „airBaltic“ šiuo metu dirba daugiau nei 1000 darbuotojų, atstovaujančių beveik 30 šalių.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)