Tinklo finansinė situacija blogėja nuo praėjusių metų pradžios, kai pirmąjį 205 m. pusmetį jie paskelbė per dvejus metus atidarysiantys 50 naujų parduotuvių, tačiau jau antrąjį pusmetį kalbėjo apie 17 naujų parduotuvių atidarymą.

O galiausiai 2016 m. pradžioje žadėjo aštuonias naujas parduotuves, o galiausiai ne tik kad neatidarė naujų, bet ir uždarė 20 jau veikusių parduotuvių.

Skelbiama, kad „MarcPol“ nepajėgė konkuruoti su naujai į Lenkijos rinką atėjusiais žaidėjais „Stokrotki“, „Piotra i Pawła“, „Almy“, „Eko Holdingu“, „Polomarketu“.

Kreditorių prašymu gegužę teismas apribojo galimybę naudotis prekybos tinklo turtu ir paskyrė laikiną teismo kontrolierių. Prekybos tinklo kreditoriai prašo bankroto, o darbuotojai net nežino, kas jų vadovas, nes tinklas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)