Tradiciškai dėl pigiausios degalinės titulo Kaune besivaržančios degalinės „Skulas“ ir „Jozita“ populiariausią 95 markės benziną siūlo atitinkamai už 1,064 ir 1,070 euro už litrą, tiesa dyzelis „Skule“ kiek brangesnis - 0,94 euro, „Jozitoje“ – 0,89 euro.

Šalia šių degalinių pagal kuro kainą atsidūrė „Baltic Petroleum“. Čia už 95 markės benzino litrą prašoma 1,05 euro, už dyzeliną – 0,88 euro.

Didžiausius skaičius penktadienio pavakarę kainų švieslentėje Kaune rodė „Orlen“ degalinė. Čia benzinas kainavo 1,126 euro, o dyzelinas - 1,006 euro už litrą.

Tiek pat už benziną mokama ir „Statoil“ degalinėse, litras dyzelio čia kainavo 0,986 euro.

Viduriniąsias pozicijas Kauno degalinių sąraše užima „Lukoil“ bei „Neste“. Šiose degalinėse benzinas kainuoja 1,117 ir 1,109 euro už litrą, dyzelis atitinkamai 0.997 ir 0.969.

Pasak „Jozitos“ degalinių tinklo vadovo Jono Jokubausko naftos kainų kilimas kol kas turi nedaug įtakos.

„Šiek tiek naftos kaina kyla, tačiau degalinėse kainos labai nekils. Gal kokiu centuku kitu kils, bet ne daugiau. Kiek atsimenu, pigiausiai dyzelinas mūsų degalinėse kainavo 77 centus, dabar – 89. Tai 12 centų pašoko. Pašoko nemažai. Dabar centą kitą kils. Žinote, čia nuo mūsų nedaug priklauso“, - DELFI teigė degalinių tinklo „Jozita“ vadovas Jonas Jokubauskas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)