Naujame biure įsikuria pavežėjimo paslaugos programėlę kuriančios bendrovės inžinerijos centro padalinys „Uber Lithuania Engineering Centre“ bei paslaugų palaikymo „Uber Lithuania“ komanda.

„Uber“ biuro atidarymas simbolizuoja naują bendrovės plėtros bei investicijų Lietuvoje etapą. Šiuo metu „Uber“ inžinierių komandoje dirba 20 aukštos kvalifikacijos specialistų. Iki metų pabaigos bendrovė ketina šį skaičių padvigubinti.

Naujasis bendrovės biuras įsikūrė sostinės verslo centre „3 burės“. Čia veikiantis „Uber“ inžinerijos centras yra vienas iš keturių Europoje ir vienas iš dešimties centrų pasaulyje, kur kuriamos, plėtojamos ir palaikomos skaitmeninės technologijos, leidžiančios naudotis „Uber“ programėle bei pavėžėjimo paslaugomis.

Tai vienas iš dešimties tokio pobūdžio centrų pasaulyje. Šiame centre kuriamos, plėtojamos ir palaikomos skaitmeninės technologijos, leidžiančios veikti „Uber“ programėlei, naudojamai 70-yje valstybių ir daugiau kaip 400-uose miestų visame pasaulyje.

Biuro atidarymo šventėje dalyvavo ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)