Mugės metu bus išrinkta geriausia Lietuvos mokomoji mokinių bendrovė (MMB) (angl. Student Company), kuri šių metų liepos mėnesį atstovaus Lietuvai „JA Europe Company of the Year Competition“ Šveicarijoje.

Kelionę į Europos konkursą moksleiviams dovanoja UAB „Small Planet Airlines“.

Tai dar ne viskas, geriausios bendrovės vadovas (-ė), bus nominuotas Jaunuoju metų CEO iškilmingame „Lietuvos verslo lyderiai“ renginyje, kuris įvyks birželio 15 d. Valdovų rūmuose, Vilniuje.

Mokomoji mokinių bendrovė yra tarptautinė Junior Achievement programa, praktiškai leidžianti moksleiviams išmėginti jėgas versle ir darbe. Regioninių, nacionalinės ir tarptautinių MMB mugių metu moksleiviai pristatinėja ir pardavinėja savo sukurtą produkciją profesionalų komisijai ir atvykusiems lankytojams.

Tęsdami pernai metais pradėtą tradiciją, DELFI skaitytojams siūlome progą balsuoti už jiems labiausiai patikusią 2016 metų mokinių bendrovę.

Savo produktus DELFI skaitytojų teismui pateikia 29 mokinių bendrovės iš visos Lietuvos. Prisidėkite prie jaunimo verslumo skatinimo ir ugdykite ateities verslininkus!

Išrinkite geriausią jaunimo sukurtą produktą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)