Pasak nukentėjusiosios, 44 metų Marijos P., įsilaužėliai pavogė jos „Dior“ rankinuką, puoštą krokodilo oda, taip pat banko korteles ir dokumentus.

Moteris tvirtina, kad automobilį stovėjimo aikštelėje be priežiūros paliko vos trims minutėms.
Apie incidentą ji pranešė policijai.

Policijos duomenimis, pareiškimas dėl vagystės buvo gautas sausio 9 d., tą pačią dieną buvo iškelta baudžiamoji byla, bendra nuostolių suma kol kas dar nenustatyta.

Rankinukas už 24 tūkst. eurų

Rankinuko, kuris buvo pavogtas iš 44 metų „Gazprom“ valytojos, kaina siekia 2 mln. rublių (apytikriai 24, 4 tūkst. EUR), televizijos kanalui „360“ pranešė prancūzų mados namų „Dior“ Maskvos skyrius.

Šis rankinukas iš mėlynos ir juodos krokodilo odos, margintos zebro raštais ir puoštos sidabru, tapo vienu pagrindinių akcentų 2015 metų „Dior“ mados namų rudens-žiemos kolekcijos pristatyme Paryžiuje.

Pranešama, kad jį galima nusipirkti tik išskirtiniuose „Dior“ butikuose Paryžiuje, o Maskvoje šiuo metu tokių modelių net nėra.

Dior rankinukas

Kiek uždirba valstybinio koncerno valytoja, nėra žinoma, galima tik spėti. Televizijos kanalas „MIR24“ primena, kad 2014 metų pabaigoje „Gazprom“ darbuotojai kreipėsi į korporacijos vadovą Aleksejų Millerį prašydami peržiūrėti jų algas, nes išaugo vartotojų kainų indeksas.

A. Milleris pasirašė įsaką dėl tarifinio atlygio ir algų padidinimo pavaldiniams nuo 2015 m. sausio 1 d., kad būtų įvykdyti „Gazprom“ ir jos antrinių bendrovių generalinio kolektyvino susitarimo nuostatai, pranešė Tarpregioninė koncerno profsąjunga.

„Gazprom“ savo reklamoje tvirtina esanti „nacionalinis turtas“. Šalies gyventojai seniai juokauja, esą „nors dujos visų, bet svajonės pildosi tik jų“ („Gazprom“ akcininkų).

Tačiau, kaip parodo šis incidentas, nebūtina tapti bendrovės akcininku – svajonės pildosi ir šluojant nereikalingas, pasakiškai brangias bendrovės šiukšles.

Interneto vartotojai jau atkreipė dėmesį į šį įvykį ir susimąstė, ar tinkamą profesiją pasirinko: „Mano automobilis tik šiek tiek brangesnis, nei tas rankinukas“, „Dabar kiekviena valytoja svajos būti paaukštinta iki „Gazprom“, „Nieko baisaus, ji dar prisiplaus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)