„Versli Lietuva“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su startuoliu „PulseTip“. Taip „Versli Lietuva” sieks padidinti savo darbuotojų įsitraukimą į organizacijos veiklą.

„Tyrimai rodo, kad net 70 proc. JAV darbuotojų nėra patenkinti savo darbu, 69 proc. nurodo, kad darbuotojų įsitraukimas į kompanijos veiklą yra nepakankamas. Tai yra viena dažniausių darbuotojo produktyvumą, santykį su klientais ir darbo keitimą nulemiančių priežasčių. „PulseTip“ sukūrėme tam, kad gerintume darbuotojų įsitraukimą į įmonės veiklą pačiu efektyviausiu būdu“, - sakė viena „PulseTip“ įkūrėjų Monika Brazdžiūtė.

Anot jos, iki šiol populiariausios darbuotojų įsitraukimo analizės priemonės yra metinės ar kito laikotarpio apklausos, kurios nėra efektyvios.

„PulseTip” sprendimas – kasdienėse darbuotojų susibūrimo vietose įrengti terminalai, kuriuose, prilietę savo praėjimo kortele, jie užfiksuotų savo pasirinktą atsakymą į aktualų tos dienos klausimą. Realiuoju laiku gautus atsakymus personalo specialistai su „PulseTip“ pagalba gali operatyviai analizuoti ir reaguoti į darbuotojų nuomonę tobulinant darbo aplinką.

„Įrankį galima pritaikyti įvairioms situacijoms – kasdieninėms apklausoms: apie darbo aplinkos komfortą, darbuotojų įsitraukimą, nuotaiką, grįžtamąjį ryšį, savirealizaciją. Taip pat pritaikyti saugos ir kitiems mokymams, vertybių žaidimams, informacijos sklaidai bei diskusijų skatinimui. „PulseTip“ idėjos vertę įrodo skaičiai – JAV įmonės, kurių darbuotojų įsitraukimas didelis, uždirba 2,5 karto daugiau nei mažą darbuotojų įsitraukimą turinčios bendrovės“, - sakė M. Brazdžiūtė.

Į „PulseTip” projektą investavo akceleratorius UAB „Blue Lime Labs” kartu su UAB „Circle Venture Capital“. Bendrovė 2016 m. planuoja aktyvią plėtrą ne tik Lietuvoje, bet ir žengti į Danijos bei Jungtinės Karalystės rinkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)