Vienas interneto giganto AOL darbuotojas buvo viešai atleistas, nes telefoninės konferencijos metu sugalvojo nufotografuoti savo viršininką.

AOL vykdomasis direktorius Timas Armstrongas kaip tik kalbėjosi dėl „Patch“ – jo paties įsteigto naujienų portalų tinklo – likimo, kai pastebėjo „Patch“ kūrybos vadovą Abelį Lenzą ir jo fotoaparatą.

„Abelį – nuleisk fotoaparatą, tučtuojau. Abeli! Tu atleistas. Lauk!“, - šaukė T. Armstrongas. Garso įrašą pavyko gauti žiniasklaidos tinklaraščiui JimRomenesko.com.

Įrašo anglų kalba galite pasiklausyti ČIA.

Konferencijos metu penkioms sekundėms stoja nejauti tyla. Tada T. Armstrongas grįžo prie darbo reikalų.

„Jeigu jūs, vyručiai, manote, jog AOL neįsipareigojusi „Patch“ ir neketina to daryti ateityje, jūs labai klystate“, - patikino AOL vykdomasis direktorius.

Iki nemalonaus incidento likus mažiau nei minutei, T. Armstrongas pareiškė, jog jam nusispjauti, jeigu kas nors nutekins informaciją apie „Patch“.

„Taip pat noriu aiškiai pasakyti, jog informacijos apie „Patch“ nutekinimas manęs visai nejaudina. Visai nejaudina. Krypties nekeisiu“, - sakė AOL vykdomasis direktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)