"Pernai šventės neturėjome. Šiemet taip pat ilgai svarstėme, ar rengti kalėdinį vakarą, ar ne. Nusprendėme, kad vakarėlio nedarysime. Bet vėliau pradėjo plaukti darbuotojų prašymai neatsisakyti šventės, tad nutarėme švęsti, – tikino bendrovės "Klaipėdos vanduo" generalinis direktorius Leonas Makūnas. Tačiau jis pabrėžė, jog ši šventė organizuojama iš darbuotojų kišenės – ta proga ketinama susidėti po 50 litų.

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovas Eugenijus Gentvilas, kuris teigė, jog nerengti naujamečio vakarėlio savo darbuotojams mintis net nebuvo kilusi. E.Gentvilas teigė neketinantis slėpti ir to, jog prieš pat šventes visiems darbuotojams ketinama išmokėti premijas. Tačiau jos nebus didelės.

"Jei Vyriausybė neprieštaraus, išsimokėsime. Manau, už gerą darbą darbuotojai jų tikrai nusipelnė. Jei viskas gerai, kiekvienas papildomai turėtų gauti po 1 tūkst. litų "ant popieriaus", – paaiškino E.Gentvilas.

Bendrovės "Klaipėdos vanduo" vadovas L.Makūnas taip pat neslėpė, jog premijos bus išmokėtos ir jo įmonėje. Tiesa, ne visiems darbuotojams, o tik vienam departamentui.

Nors miesto savivaldybės biudžetas pildomas geriau nei planuota, merija žarstytis premijomis šiemet neketina. Pasak administracijos direktoriaus Aloyzo Každailevičiaus, dabar ne ta situacija, kad apie jas būtų galima galvoti. Tačiau šventinį vakarėlį savivaldybės darbuotojai organizuoti vis dėlto ketina. Iš savų pinigų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją