„Kiekvienas remontas yra tam tikras trukdis, tad reikia geranoriškumo. Vilniaus gyventojai turbūt didžiausią nepatogumą pajus, kai bus tvarkoma ir remontuojama Geležinio Vilko gatvės atkarpa nuo Edukologijos universiteto žiedo iki A. Goštauto viaduko, tos naujosios estakados.

Ten šiokių tokių nepatogumų bus. Aišku, bandysime dirbti naktimis, kiek tai bus galima, bet šiek tiek nepatogumų ir trikdžių atsiras“, – antradienį „Žinių radijo“ laidoje „Atviras pokalbis“ kalbėjo savivaldybės Ūkio ir transporto departamento vadovas Virginijus Pauža.

Pasak jo, ten yra susidėvėjusi asfalto danga ir visiškai susidėvėję šulinių dangčiai.

„Kai važiuoja gerai pakrautas vilkikas, kartais būna taip, kad oro srautas pakelia dangtį ir šis negrįžta į savo vietą“, – komentavo savivaldybės departamento vadovas.

Anot jo, tai – ne vienintelė vieta, vasarą sulauksianti kelininkų. Išsamų remontuojamų gatvių sąrašą savivaldybės atstovas žadėjo pateikti jau netrukus.

„Tvarkysime ir gerai žinomas gatves. Ir Laisvės prospekte, ir Pilaitės prospekte“, – žadėjo V. Pauža.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)