Oro linijų bendrovės registracijos internetu sistema nebus prieinama nuo trečiadienio 18 valandos 30 minučių (20.30 val. Lietuvos laiku) iki ketvirtadienio 2 valandos 30 minučių (4.30 val. Lietuvos laiku): keleiviai negalės nei atsispausdinti įlaipinimo kortelių, nei rezervuoti skrydžių.

Su visais klientais, kurie rezervavo skrydžius kovo 22 ir 23 dienomis, „Ryanair“ susisiekė elektroniniu paštu ar tekstinėmis žinutėmis ir įspėjo apie interneto svetainės ir mobiliosios programos išjungimą, taip pat patarė jiems registruotis internetu anksčiau, kad būtų išvengta bet kokių trukdžių.

Taip pat kompanija atsiprašė už šio sistemų atnaujinimo sukeltus nepatogumus.

„Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus, kuriuos sukelia šis atnaujinimas“, – sakė atstovas spaudai ir pridūrė, kad taip siekiama patobulinti interneto svetainę, mat norima ją paversti „kelionių „Amazon“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)