WizzAir“ skrydžius į Izraelio vakaruose esantį miestą siūlys nuo spalio 27 d. Lėktuvas į Tel Avivą skris trečiadieniais ir sekmadieniais. Skelbiama, kad kaina prasidės nuo 49,99 eurų (įskaičius mokesčius, 172 Lt) į vieną pusę.

Skrydis iš Vilniaus į Tel Avivą truks 3 val. 50 min.

Į Lietuvą skrydžio pristatyti atvykusi „WizzAir“ komunikacijos vadybininkė Tamara Mshvenieradze teigė, kad bendrovė tikisi, kad naujas skrydis padės sustiprinti ryšius tarp Lietuvos ir Izraelio verslininkų bei paskatins aktyvesnį turizmą tarp šalių.

Viešnia sakė tikinti, kad lietuviai pamėgs šią kelionės kryptį, nes Tel Avivas yra vienas iš penkių lankomiausių miestų Artimuosiuose Rytuose. Taip pat šis miestas yra žinomas kaip vakarėlių sostinė, mados ir dizaino centras. Tel Avivas gali pasigirti didžiausiu muziejų skaičiumi, tenkančiu vienam gyventojui.

„WizzAir“ lėktuvas pirmą kartą pakilo 2004 m. Pernai metais avialinijos nuskraidino 12 mln. keleivių. Šiuo metu „WizzAir“ turi 17 bazių devyniose šalyse. Oro bendrovė siūlo daugiau nei 200 krypčių. Įmonėje dirba 1700 darbuotojų, bendrovė turi 45 lėktuvus.

Į Lietuvą „WizzAir“ atkeliavo prieš dvejus metus. 2011 m. jie nuskraidino 227 tūkst. keleivių, 2012 – 476 tūkst. keleivių, šiemet planuojama – 599 tūkst. keleivių. Su skrydžiu į Tel Avivą „WizzAir“ siūlys 14 krypčių iš Vilniaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)