NT vystytojai teigia, jog projekto vietos pasirinkimui lemiamos įtakos turėjo praėjusių metų gruodį eismui atidarytas Vakarinis aplinkkelis.

NT vystytojas „NT draudimo grupės investicijos“ 2 ha sklype prie Gineitiškių ežero yra numatęs pastatyti šešis gyvenamuosius pastatus.

Numatomi vakarietiškos architektūros namai bus padalinti į atskirus kotedžo tipo būstus. NT pirkėjai turės galimybę pasirinkti 86, 178 arba 368 kv. m ploto būstus. Iš gyvenvietės, važiuojant aplinkkeliu, Vilniaus centras ir senamiestis bus pasiekiami per 10-15 min.

Kaip teigia projekto pardavimų vadovė Ilma Stasiulytė, su Pašilaičiais besiribojanti Gineitiškių gyvenvietė nuo seno viliojo NT vystytojus, tačiau investicijų grąžos potencialą ribodavo nepatogus susisiekimas.

„Valdžios sprendimai investuoti į operatyvią aplinkkelio darbų pabaigą domino principu paskatino ir verslo investicijas. Gineitiškėse įsikūrė modernus teniso aikštynas, o šiandien prie to paties ežero kyla ir naujoji kotedžų gyvenvietė“, - teigė I. Stasiulytė.

Projekto „Žirgų 1“ naujakuriai kartu su kotedžais įsigys ir erdvius žemės sklypus. Pavyzdžiui, 178 kv. m ploto kotedžus įsigijusiems pirkėjams priklausys 6-9 arų sklypai.

Pirkėjams taip pat numatyta galimybė įsigyti atskirą namą, kuris būtų statomas individualiame 15 arų sklype pagal specifinius pirkėjo poreikius, išlaikant vieningą architektūrinį stilių su kitais pastatais.

Siekiant sukurti vientiso architektūrinio stiliaus gyvenvietę, kuri natūraliai įsilietų į ežeringą ir miškingą Gineitiškių teritoriją, vieno aukšto namų fasadai bus dekoruojami klinkerio plytelėmis, išsiskirs itin erdviais vitrininiais langais, o patys pastatai pasižymės natūraliomis, aplinkai draugiškomis formomis.

Į gyvenvietės plėtrą planuojama investuoti apie du milijonus eurų. Kotedžų su daline apdaila kaina – nuo 118 tūkst. eurų.

Bendrovė „NT draudimo grupės investicijos“ Vilniuje yra įgyvendinusi ne vieną stambų verslo paskirties NT projektą. Tarp jų – „Rimi“ prekybos pastatas Molėtų plente, „Norfa“ prekybos pastatas Parodų gatvėje, „Caverion“ administracinis pastatas Skersinės gatvėje.

Už kotedžų gyvenvietės „Žirgų 1“ pardavimų ir rinkodaros valdymą atsakinga NT valdymo bendrovė „Novalex“ sostinėje yra prisidėjusi prie tokių projektų kaip „Subačiaus 19“, „Neries apartamentai“, „Naujoji Anglija“ bei „Turniškių dominija“ vystymo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)