„Kushner Companies“ sandoris su kinų „Anbang Insurance Group“ dėl „666 Fifth Avenue“ adresu esančio pastato vertinamas 4 mlrd. JAV dolerių.

Ir nekilnojamojo turto ekspertai jį vadina neįprastai naudingu Kushneriams.

Visas 41 aukštų pastatas vertinamas 2,85 mlrd. JAV dolerių – daugiau už bet kurį kitą atskirą pastatą turtingame Manhatane.

„Anbang Insurance Group“ turi „įtartinų ryšių su Kinijos valdžios struktūra“, o jos ankstesnės investicijos Jungtinėse Valstijose sukėlė nuogąstavimų dėl nacionalinio saugumo, pažymi „Bloomberg“.

Remiantis šio sandorio sąlygomis, su kuriomis susipažino„Bloomberg“, kadangi jis cirkuliuoja tarp investuotojų siekiant pritraukti daugiau jų investuoti į pastatą, Kushnerių šeima gaus piniginę išmoką ir akcijų dalį naujoje partnerystėje.

Be to, bus refinansuota dabartinė 1,14 mlrd. JAV dolerių paskola bei nurašyta didelė dalis 250 mln. JAV dolerių paskolos.

„Kushner Companies“ atstovas Jamesas Yollesas pranešė, kad D. Trumpo žentas J. Kushneris esą pardavė savo dalį „666 Fifth Avenue“ pastate, kad nekiltų joks interesų konfliktas.

K. Kushneris jau anksčiau pranešė nusišalinęs nuo savo verslo reikalų, kad galėtų eiti JAV prezidento vyresniojo patarėjo pareigas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)