Nurodoma, kad į bendrovę gali pretenduoti penkios įmonės – Estijos „Starman“, Latvijos „Baltcom“, Lenkijos „Enterprise Investors“, LietuvosInit“ ir „Balticum TV“. Jos lapkričio pradžioje pateikė pirminius pasiūlymus.

Nei „Cgates“, nei „SEB Venture Capital“, valdančios kiek daugiau nei trečdalį bendrovės akcijų, atstovai dienraščiui galimo sandorio nekomentavo.

„Cgates“ savo tinklalapyje nurodo, kad yra antroji pagal dydį fiksuoto interneto ir mokamos televizijos paslaugų teikėja kabelinės televizijos tinklais Lietuvoje, turinti daugiau nei 180 000 abonentų.

Cgates“ teikia interaktyvios, skaitmeninės kabelinės ir antžeminės (eng. trumpiniai DVB-C ir MMDS), analoginės televizijos, šviesolaidžio ir plačiajuosčio interneto bei fiksuoto telefono ryšio paslaugas.

Bendrovė įkurta 1991 metais.

Bendrovės akcininkai – „Advanced Broadband Ltd.“, UAB „SEB Venture Capital“, pensijų fondas „SEB-stiftelsen, Skandinaviska Enskilda Bankens Pensionsstiftelse“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)