„Šiuo metu motokrosas gyvena savotišką renesansą, į varžybas susirenka vis daugiau dalyvių ir žiūrovų, tad esu įsitikinęs, kad šios laidos gerbėjų ratas bus platus“, - teigia laidos autorius, „Baltijos motoklubo“ prezidentas Remigijus Toločka.

Skiltyje „Motoklubas“ bus kalbama apie buvusias ir būsimas varžybas, Lietuvos sportininkų laimėjimus tarptautinėje arenoje, motokroso klubų veiklą, problemas, šios sporto šakos populiarinimo politiką.

Laidos dalis „Technika“ skirta susipažinti su mototechnika - specialistai ir sportininkai detaliai apžvelgs naujoves bei pasakos, kaip motociklai ruošiami varžyboms.

Skiltyje „Herojus“ bus kalbama su drąsiais ir patrakusiais Lietuvos motokroso entuziastais. Be to, žiūrovai susipažins ir su šios sporto šakos profesionalais iš užsienio, kur motokrosas populiarumu nenusileidžia krepšiniui ar futbolui.

Laidą kurs motokroso entuziastai ir profesionalai, praėjusių metų spalio mėnesį susibūrę į visuomeninę organizaciją „Baltijos motoklubas“. Idėjų autorius – Remigijus Toločka, laidos redaktorius – Aidas Pakrosnis, operatorius – Vytautas Selelionis, montažininkas – Pranas Šarpnickis, garso režisierius – Stasys Šarpnickis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją