„Klaipėdos vandens" atstovai neslepia, kad atvejų, kai vartotojai atsisako mokėti už sugadintą skaitiklį, pasitaiko labai dažnai, tačiau akcentuoja, esą šiaip sau skaitikliai neįskyla.

Vienos uostamiesčio kirpyklos savininkė Marytė Merkelytė svarstė, kad, ko gero, be teismo jai nepavyks susitarti su "Klaipėdos vandeniu". Jos kirpykloje skaitikliai buvo keičiami dar birželį. Pasak M. Merkelytės, skaitiklius nuėmęs šaltkalvis pareiškė, kad ant skaitiklio yra du balti taškeliai - vadinasi jis sugadintas ir už tai reikia sumokėti per 80 litų.

„Klaipėdos vanduo" Pardavimų departamento direktoriaus Dangero Aleksandrovo duomenimis, tokių atvejų, kai vartotojai atsisako mokėti už sugadintą skaitiklį pasitaiko labai dažnai. Esą neretai dar pasitaiko ir atvejų, kai vartotojas įsileidžia į namus kontrolierių, o nuo skaitiklio būna net nenuimta speciali veržlė, kuri padeda klastoti rodmenis.

Jis atmetė galimybę, kad skaitikliuose defektai galėjo atsirasti prieš keletą metų juos montuojant. Esą visi skaitikliai buvo sudėti nauji, tiesiai iš gamyklos, visiems jiems buvo atlikta metrologinė patikra.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)