„Thomson Airways“ – didžiausia užsakomųjų reisų skrydžių bendrovė pasaulyje. Bendrovės lėktuvai dažniausiai skraido į kurortus. Naujas sėdimų erdvių šeimoms ir poroms dizainas – penkerių metų plano, skirto keleiviams, vykstantiems į kurortus Karibuose, Viduržemio jūroje ir Indijos vandenyne, skrydžio metu suteikti dar daugiau gerų emocijų, dalis.

Boeing 787 Dreamliner“ – lėktuvas, kuriame jau galima išbandyti šias naujoves. Kol kas skrydžių bendrovė neskelbia, kiek kainuos vienos ar kitos vietos. Kaip ir bet kurioje užsakomųjų skrydžių bendrovėje, skrydžio kaina priklauso nuo pasirinkto atostogų paketo.

Šeimai skirtoje erdvėje prie bendro stalo gali susėsti nuo keturių iki šešių asmenų. Poroms siūlomas intymesnis variantas – trijų kėdžių eilė. Vidurinė kėdė lengvai transformuojasi į stalelį šampanui. Be to, keleivių patogumui siūlomas ir specialus apšvietimas, padėsiantis sukurti jaukią ir romantišką nuotaiką.

Skrydžių bendrovė užsiminė ir apie kitas naujoves: pavyzdžiui, vaikų klubą, kur įgulos nariai rūpinsis mažaisiais keleiviais, suteikdami progą atsipūsti jų tėvams. Be to, bus galima užsisakyti ir rekomendacijų, ką galima nuveikti viename ar kitame kurorte, paslaugą.

„Mūsų pagrindinis tikslas – kelionę lėktuvu paversti unikalia patirtimi. Juk lėktuvuose prasideda ir baigiasi atostogos. Manome, kad skrydis – viena iš sudedamųjų atostogų džiaugsmo dalių“, - teigia „TUI Travel“ atstovas Davidas Burlingas.

Be to, lėktuvo personalas bus aprūpintais planšetiniais kompiuteriais „iPad“, kurie padės dar geriau pasirūpinti keleiviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją