Juo tampa Gerardas Rogas, kuris pakeis pastaruosius dvejus metus „Palink“ vadovavusį Emilį L. Stefanovą.

„Tapus „Palink“ generaliniu direktoriumi, pagrindiniai mano uždaviniai įmonėje – padėti „Iki“ sėkmingai pasiruošti euro įvedimui bei toliau stiprinti tinklo pozicijas rinkoje. Ketinu sutelkti dėmesį į svarbiausius veiklos procesus ir siekti pagrindinio tikslo – kad „IKI“ prekybos tinklas taptų geriausia maisto prekių parduotuve Lietuvoje, pirkėjų vertinama dėl plataus šviežio ir kokybiško maisto asortimento geromis kainomis“, – bendrovės pranešime cituojamas G. Rog.

Pprieš tapdamas bendrovės „Palink“ generaliniu direktoriumi jis vadovavo vienai didžiausių pramoninių kepyklų Vokietijoje „Glockenbrot“, kuriai priklauso daugiau kaip 300 parduotuvių tinklas šalies pietuose. Taip pat vadovavo tarptautiniam prekybos tinklui „Aldi“ Prancūzijoje ir kitoms tarptautinėms kompanijoms.

Šiuo metu „Iki“ tinklui priklauso 238 parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)