Ja tapo investicinė bendrovė  „Rothschild“, pavadinta bankininkų dinastijos, kylančios dar nuo XVIII amžiaus vidurio, vardu.Tiesioginis Ukrainos prezidento akcijų pardavimas prasidės jau kitą savaitę, skelbia radijas „Svoboda“.

„Rothschild & Cie“ vykdančiojo direktoriaus ir valdybos pirmininko Giovanni Salvetti teigimu, įmonė jau baigia „kontrakto pasirašymo procedūrą dėl „Rothschild“ dalyvavimo šiame procese“.

Kaip nurodė įmonės atstovas, P. Porošenkos akcijų pardavimas vyks bendradarbiaujant su įmonės vietos partneriu - „Ukrainos investiciniu kapitalu“. „Darbas ties betarpišku pardavimo procesu prasidės jau kitą savaitę“, - paskelbė G. Salvetti.

P. Porošenka dar prieš prezidento rinkimus žadėjo atsikratyti akcijų, kad politiko pareigos nesikirstų su verslo interesais. Pažymėsime, kad tarp garsiausių P. Porošenkos turimų akcijų yra žinoma konditerijos įmonė „Roshen“, rašo newsru.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (147)