Suprasdama, kad keleiviai nenoriai gali rinktis jos skrydžius, „Malaysia Airlines“ skrydžiams, rezervuotiems nuo šios dienos iki 2014 metų gruodžio 31 dienos, pasiūlė netaikyti mokesčių. Keleiviai, norintys pasinaudoti šia proga, savo keliones turėtų pakoreguoti iki šio ketvirtadienio, rašo independent.co.uk.

Tačiau daugelis keleivių tvirtina toliau skraidysiantys su „Malaysia Airlines“, o vienas žmogus pareiškė, kad neparėmus šios bendrovės, „laimėtų teroristai“.

Vienas „Facebook“ vartotojas oficialioje bendrovės paskyroje šiame socialiniame tinkle parašė: „Brangūs „Malaysia Airlines“, tai garbingas atsakas į žmonių būgštavimus, bet aš nuoširdžiai tikiuosi, jog žmonės supras, jog šios tragedijos niekas negalėjo numatyti, ir toliau skraidys su jumis bei jūsų nuostabiais įgulos nariais. Telaimina jus Dievas“.   

Kitas vartotojas rašė: „Esu vienas iš dažnų jūsų keleivių ir toliau skraidysiu su jumis. Jaučiant spaudimą, tikroji drąsa yra vertybė. Būkite stiprūs“.

DELFI primena, kad „Malaysia Airlines" per keturis mėnesius sukrėtė dvi didžiulės tragedijos.

Ketvirtadienį „Malaysia Airlines" reiso MH17 lėktuvas, kuriame buvo 298 žmonės, nukrito rytų Ukrainoje.

Keturiais mėnesiais anksčiau šios oro bendrovės lėktuvas, skraidinęs 239 žmones, dingo praėjus maždaug valandai po to, kai pakilo iš Kvala Lumpūro. Jokių to lainerio pėdsakų iki šiol nerasta, o šis faktas kelia didelį nerimą keleiviams ir aviacijos sektoriui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)