Ž. Grigaitis, paisydamas šeimininkų prašymo pasipuošti marokietiškais akcentais, atkreipė dėmesį ne tik į aprangą – prie viso į vaizdžio priderino ir plaukų stilių. Vienam vakarui pražilęs Žilvinas DELFI pasakojo, kad prie jo įvaizdžio tai buvo tiesiog būtina.

„Mes visi žinome, kas buvo prieš dvidešimt metų, bet nežinome, kas bus po dvidešimties, – nusijuokė Žilvinas. – Man labai patinka Marokas, tačiau gal labiausiai – Kasablanka. Jos stilius man toks tarpukario – prancūziškas ir elegantiškas. Tie pražilę vyrai. Tai ir įkvėpė paeksperimentuoti ir pažiūrėti, koks būsiu po dvidešimties metų.“

Tiesa, šią šukuoseną kūrė ne pats Ž. Grigaitis, o jo stilistė. „Deja, Lietuvoje nėra tokių priemonių, kokias galima gauti Londone, Ciuriche ar Melburne. Taip, čia truputėlį kitokios priemonės nei aš norėjau, bet pažiūrėjau į save ir sakiau – ok.“

Renginyje apsilankė gausus būrys įžymybių: Natalija Bunkė, Justina Stambrauskaitė, Viktorija Siegel, Natalija Martinavičienė su vyru, Edvardas Žičkus, Robertas Kupstas, Inga Stumbrienė su vyru ir daugelis kitų.

Šventės nepraleidę svečiai paniro į marokietišką vakarėlį, kurio dekoras buvo patikėtas „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ meistrams.

Aromatai, spalvos, vaisiai, su moderniomis potekstėmis susimaišę rytietiškos muzikos ritmai – visa tai kaitino VIP svečių kraują.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)