„Emocijų tiek daug, kad nebetelpa širdyje. Pastarieji metai buvo labai sunkūs. Žmonės matė tik gražią moterį, bet niekas nežinojo, kada ji laiminga ar liūdna. Žinau, kad ši vasara bus kitokia, nes būtent šie išgyvenimai suformavo mane ir leido suprasti, ko noriu iš tiesų. Muzika man padeda atsiskleisti. Labai džiaugiuosi, kad galiu dirbti ir su Baiba. Ji – tikra profesionalė, šiltas ir mielas žmogus. Būtent ji mane vis skatina dainuoti ne protu, o širdimi“, - apie priežastis, paskatinusias sukti į muziką, pasakojo žinoma moteris.

Paskatinta bičiulių ir kolegų D. Andriuškaitė nusprendė, kad daug dirbdama gali pasiekti savo tikslą – sceną. Pasiteiravus, ar nebijo kritikos, jog dar viena gražuolė siekia dainininkės karjeros, ji patikino, kad užsiaugino storą odą: „Anoniminiai komentarai mano gyvenimo nepakeis. Esu perfekcionistė ir žinau, kad norint pasiekti puikių rezultatų tenka įdėti daug darbo. Muzika man padeda atsiskleisti, išsakyti jausmus, papasakoti apie baimes, skausmą, meilę, ilgesį ir nerimą“.

Tačiau prakalbus apie meilę ir santykius su serialo „Laukinukė“ žvaigžde M. Cimarro pašnekovė nedaugžodžiauja. „Su Mario nebepalaikome ryšių. Deja, bet taip bus geriau. Tegul iš pradžių užgyja žaizdos ir galbūt kada nors vėl bendrausime kaip draugai", - išdavė modelis.

DELFI primena, kad D. Andriuškaitė ir M. Cimarro išsiskyrė praėjusių metų rudenį. Pora skirtingais keliais pasuko po daugiau nei metus trukusių santykių ir sužadėtuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)