Renginio vairas šįvakar atiteko Eimučiui Kvoščiauskui, o drabužių derinius pristatė stilistė Olivija Plekavičiūtė, sparčiai populiarėjanti Londone.

„Prabangą derinau su kasdieniu stiliumi. Parinktais deriniais norėjau parodyti, kad galima atrodyti ne tik gražiai, bet ir išskirtinai, žaismingai. Siūlau derinti žaismingas palaidines su užrašais prie klasikinių sijonų, aukštakulnių ar odinių švarkelių. Nebijokite būti jaunatviškos ir išskirtinės, sumaišykite klasikinius drabužius su kasdieniais.

Būtinai įsigykite odinę striukę – ji niekada neišeis iš mados ir puikiai teks šaltesniam vakarui. Patarimas moterims – prie kojas apnuoginančių sijonų ar suknelių, derinkite tik atvirus aukštakulnius. Uždari aukštakulniai apsunkina sukneles ar sijoną ir dingsta elegancija. Atvira avalynė suteikia elegancijos, sušvelnina įvaizdį, pailgina kojas. Uždarus batelius geriau derinkite su kelnėmis ir džinsais. Į derinį įtraukite bent vieną ryškų drabužį, linksmą palaidinę su užrašu ar išskirtinį aksesuarą. Nebijokite ryškių spalvų, juk vasaros nuotaiką labai dažnai lemia drabužiai“, – šypsoji žavioji stilistė Olivija.

Į vasaros kolekcijos pristatymą trečiadienio vakarą susirinko nemenkas būrys pramogų pasaulio atstovų: retai viešumoje matoma Oksana Pikul-Jasaitienė, netrukus antrojo vaikelio susilauksianti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, taip pat vaikelio laukimu gyvenanti Laura Mazalienė su vyru Šarūnu bei dukrele, verslininkė Milita Daikerytė, magas Mantas Wizard, keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius, modelis Karolina Toleikytė, atlikėja Monika Šedžiuvienė ir daugelis kitų.

Vakaro akimirkos – nuotraukų galerijoje:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)